ADVERTORIAL

Az új ultrahangos fogkefe, amely biztonságosabb és egészségesebb a fogak számára... (nem hiszi el az árát)

10/07/2024 | Sándor Kevin

Összegzés: Európa fogászati higiéniai tőkéje forradalmian új eszközt hozott létre, amely kevesebb, mint egy perc alatt masszírozza, tisztítja és fehéríti a fogakat. Sokan már eldobják régi elektromos fogkeféjüket ehhez a készülékhez, és valóban késznek tűnik a szájhigiénés világot viharral elvinni. Most 50% kedvezménnyel és ingyenes szállítással kaphatja meg UltraBrush-ját!

Van érzékeny ínye? Teljesen utálod a fogselymet? Csak olyan lusta vagy reggel, és inkább aludnál még 5 percet? Rettegsz a fogorvosoktól? Nos, akkor valóban meg akarja vizsgálni ezt az új eszközt.

A fogmosás valóban egyáltalán nem változott az elektromos fogkefe feltalálása óta, de az emberek továbbra is fogszuvasodást, sárga fogakat kapnak, és vagyont költenek a fogorvoshoz. A tudomány valóban nem talált hatékonyabb és egyszerűbb módot a fogak gondozására?

Kiderült, hogy megtörtént egy új eszközzel, amely szó szerint egyszerre tisztítja az összes fogát, időt, pénzt és erőfeszítést megspórolva, és könnyűvé, sőt élvezetessé teszi a fogak tisztán tartását!

Futótűzként terjed Európa-szerte, és csak be kellett vetnie egy pillantást rá, hogy lássa, mi az egész hype.

Tisztítsd meg egyszerre az összes fogamat?

UltraBrush-nak hívják, a legújabb találmánynak, amely egy apró európai nemzetségben, Liechtensteinben működő startuptól származik, a világ legjobb minőségű fogorvosi berendezésének gyártója.

Egyszerű ötlet volt valójában, hogyan lehet a lehető leggyorsabb és fájdalommentesebb a fogtisztítás, hogy a leglassabb emberek is megcsinálják?

A megoldás a UltraBrush volt, egy vibráló szájrész, amely percenként 5000-szer rezeg, lehetővé téve a mély és hatékony tisztítást anélkül, hogy minden fogszőrzet vagy húr megsértené az ínyt, és egy speciális kék fénnyel, amely befejezi a fogfehérítést, és eltávolítja a makacs kávét, ill. dohányfoltok.

És a legjobb dolog? Kevesebb, mint egy perc alatt megtisztítja ÖSSZES fogát egyszerre.

Csak annyit kell tennie, hogy kövesse ezt a két egyszerű lépést:

1. Helyezzen egy kis fogkrémet a UltraBrush köré

2. Helyezze a szájához és nyomja meg a bekapcsológombot. Ez olyan egyszerű. Egy percen belül a foga tiszta és fényes lesz.

Valódi a hype?

Őszinték leszünk, amikor értesültünk arról, hogyan ez a készülék működik, féltünk, hogy ezek a rezgések a legjobb esetben is kényelmetlenek lesznek, a legrosszabb esetben pedig az összes fogunkat elrázzák, ezért szívószálakat rajzoltunk, ami alatt azt értem, hogy az egyik juniort választottuk a csapat tagjai legyenek a tengerimalacok.

Meglepetésünkre a tesztalany nem csak nem volt kényelmetlen, hanem valóban élvezte, és a szükséges 30 másodperc helyett egy teljes percig hagyta. Hagytuk, hogy hazavigye a készüléket, miután megígérte, hogy az ajánlott módon fogja használni, hogy a legjobb vizsgálati eredményt érje el.

Azt is megköveteltük tőle, hogy használja a kék fényfehérítő funkciót (amely megköveteli, hogy a legjobb eredmény érdekében 5 percig tartsa a szájában), mivel ő az egyik fanatikusabb kávézó az irodában.

Két hónap elteltével az eredmények, amelyeket minden nap láttunk, megdöbbentőek voltak, és leültettük, hogy pontosan meghatározza a UltraBrush lényegét:

Forradalmi 5000 rezgés/perc tisztítás változtatható módokkal a mélytisztításhoz vagy az érzékeny fogakra.

Kényelmes szájrész bármilyen szájhoz.

Nagyon egyszerűen és kényelmesen használható, csak tegye a szájába, és nyomjon meg egy gombot, tartsa lenyomva 30 másodpercig.

A mélytisztítás segít megelőzni az olyan betegségeket, mint az ínygyulladás.

Fejlett fényterápia a fogfehérítéshez.

Hosszú akkumulátor-üzemidő, egy töltés akár egy hónapos használatra is jó.

Ennyi időt spórol meg! Mindössze 30 másodperc a tiszta fogakért!

A rúgás az, hogy a fogak megfelelő tisztításához ajánlatos MINDEN egyes fogak MINDEN oldalát 30 másodpercig tisztíntani. Figyelembe véve, hogy mind a 32 fogunk van, könnyen belátható, hogy miért senki sem mos elég fogat annyira, hogy tisztán tartsa őket, és pontosan ez az a hely, ahol a UltraBrush bejön. Ez egyszerre minden oldalról, egyszerre az összes fogat mossa, így a fogai egy perc alatt tiszták lesznek. Tényleg, hogyan találtuk ki ezt csak most?!

Végül elérjük az árat. A csúcsminőségű fogászati felszerelés nem lehet olcsó, igaz? Nos, kiderült, hogy a UltraBrush eredeti ára csupán 58,618 Ft. Ami figyelembe véve azt a tényt, hogy nem kell három havonta kidobnia, mint egy szokásos kefét, és mennyi pénzt takarít meg a jövőbeni fogorvosi látogatások során, maga az ár is elképesztő. De a cég valójában induló akciót tart, amely 50% -os kedvezménnyel és ingyenes világszerte történő szállítással adja át a készüléket! (Most csak 29,309 Ft)

Ezen a ponton ez valóban nem okoskodó, a hype valóságos. Kápráztassa el a világot új, ragyogó fehér fogaival, és még aludjon abban a további öt percben!

Kattintson ide a UltraBrush beszerzéséhez, még az akció vége előtt >>

 

A UltraBrush Felhasználók 99%-a Ajánlaná a Barátaik Számára is

„Nagyon sok pénzt és nagyon sok időt kellett költenem, mert sokáig hanyagoltam a fogaimat. Csak nem tudtam kialakítani azt a szokást, hogy naponta kétszer mossak fogat, és féltem, hogy előbb-utóbb vissza kell mennem a fogorvoshoz, amikor megtaláltam ezt a csodálatos eszközt, és most tisztán tudom tartani a fogaimat, és ez Olyan egyszerű!”

„Nagyon érzékeny ínyem van, és egyszerűen nem tudom elviselni a fogselymet vagy a kemény szálakkal ellátott fogkeféket... Ez a készülék csodálatos, érzékeny fogakra állítottam, és olyan, mint egy gyengéd masszázs a számhoz, és végre rendesen meg tudom tisztítani a fogaimat. A fogorvosom nagyon bókolt, amikor eljöttem a szokásos ellenőrzésemre. Nem mondtam neki, hogy napi egy percet töltöttem a fogtisztítással, haha.”

„ATYÁM, imádom! Évek óta küzdök a kávéfoltokkal, és most végre újra magabiztosan mosolyoghatok! és olyan kevés időbe telik! nincs szükség a fogorvosra nincs semmi! Szuper ajánlom ezt csodálatos!”

Következtetés: Ha megkapja a UltraBrush-t?

Összesített Értékelés

4.8/5

4.9/5
Könnyen Használhatóság
97%
Tulajdonságok
96%
Ár-érték Arány
98%

Őszintén szólva itt még vita sincs. Elképesztő tiszta fogakkal akarja megvakítani a barátait? Szeretne aludni abban a további 5 percben reggel? Szeretné, hogy soha többé ne kelljen fogorvoshoz mennie? akkor igen. 100%. És ez még az eladás nélkül is. Szerezd meg. Szerezd be a UltraBrush-t, mielőtt elfogynának a készletből.

Hol szerezhetem be a UltraBrush-t?

Most, hogy látta a fehérítő kék fényt, valószínűleg szeretné tudni, hogyan szerezze be, ezért íme a következő lépések:

    1. Rendeljen eredeti UltraBrush-t a hivatalos beszállítói webhelyről.
    2. Kenjen be egy kis fogkrémet, tegye a szájába, és hagyja, hogy elvarázsolja.
    3. Kápráztasd el a barátaidat és a családodat.

TIPP: A UltraBrush jelenleg gyorsan fogy. Javasoljuk, hogy a promóció vége előtt gyorsan adja le megrendelését!