ADVERTORIAL

Den nye ultralydsbørste, der er sikrere og sundere for tænderne... (Du ville ikke tro prisen)

10/07/2024 | Dennis Lundgaard

Resumé: Europas tandhygiejnehovedstad har produceret en revolutionerende ny enhed, der masserer, renser og hvidgør dine tænder, alle sammen, på mindre end et minut. Mange kaster allerede deres gamle elektriske tandbørste til denne enhed, og det ser virkelig ud til at være i stand til at tage mundhygiejneverdenen med storm. Du kan nu få din uSmile Pro med 50% rabat og gratis levering!

Har du følsomme tandkød? Hader du absolut tandtråd? Er du bare så doven om morgenen og foretrækker at sove i yderligere 5 minutter? Er du bange for tandlæger? Nå, så vil du virkelig se på denne nye enhed.

Tandbørstning har virkelig slet ikke ændret sig siden opfindelsen af ​​den elektriske tandbørste, men folk får stadig tandbortfald, gule tænder og bruger en formue på ture til tandlægen. Har videnskaben virkelig ikke fundet en mere effektiv og nem måde at tage sig af dine tænder på?

Det viser sig, det gjorde, med en ny enhed, der bogstaveligt talt renser alle dine tænder på samme tid, hvilket sparer dig tid, penge og kræfter og gør det nemt og endda sjovt at holde tænderne rene!

Det spreder sig som en ild i hele Europa og måtte bare se på det for at se, hvad al hype handler om.

Rense alle mine tænder på én gang?

De kalder det uSmile Pro, den seneste opfindelse, der kommer fra en opstart med base i den lille europæiske nation Liechtenstein, verdens største producent af tandudstyr af høj kvalitet.

Det var virkelig en simpel idé, hvordan gør vi rengøring af tænder så hurtige og smertefri som muligt, så selv de lateste mennesker gør det?

Løsningen var uSmile Pro, et vibrerende mundstykke, der vibrerer 5000 gange i minuttet, hvilket muliggør dyb og effektiv rengøring uden kurshår eller strenge, der gør ondt i dit tandkød, og med et specielt blåt lys, der afslutter tandblegning og fjerner stædig kaffe eller tobak pletter.

Og det bedste? Det tager mindre end et minut at rense ALLE tænder på én gang.

Alt du skal gøre er bare at følge disse to nemme trin:

1. Læg lidt tandpasta rundt om uSmile Pro

2. Sæt det i munden, og tryk på tænd/sluk-knappen. Det er så simpelt. På under et minut bliver dine tænder rene og lyse.

Er hypen ægte?

Vi er ærlige, da vi hørte om, hvordan denne enhed fungerer, var vi bange for, at alle disse vibrationer i bedste fald ville være ubehagelige eller i værste fald vibrere alle tænderne væk, så vi trak sugerør, hvilket jeg mener, at vi valgte en af juniorerne holdmedlemmer til at være marsvin.

Til vores overraskelse var testpersonen ikke kun ubehagelig, han nød faktisk det og efterlod det i et helt minut i stedet for de nødvendige 30 sekunder. Vi lod ham tage enheden hjem, efter at han lovede at bruge den som anbefalet for at få de bedste testresultater.

Vi krævede også, at han brugte den hvide blegningsfunktion (som kræver, at du holder den i munden i 5 minutter for at opnå de bedste resultater), da han er en af de mere fanatiske kaffedrikkere på kontoret.

Efter to måneder var de resultater, vi så med hver dag, forbløffende, og vi satte ham ned for at finde ud af, hvad uSmile Pro handlede om:

Revolutionerende 5000 vibrationer pr. Minut rengøring med udskiftelige tilstande til dyb rengøring eller til følsomme tænder.

Komfortabelt mundstykke, der passer til enhver mund.

Super nemt og behageligt at bruge, bare læg det i munden og tryk på en knap, hold den nede i 30 sekunder.

Dyb rengøring hjælper med at forhindre tilstande som tandkødsbetændelse.

Avanceret lysterapi til tandblegning.

Lang batterilevetid, en opladning er god til op til en måneds brug.

Sparer så meget tid! Bare 30 sekunder for rene tænder!

For at rengøre tænderne anbefales kickeren, at børste hver side af hver enkelt tand i 30 sekunder (!). I betragtning af at vi alle har 32 tænder, er det let at se, hvorfor næsten ingen børster tænderne godt nok til at holde dem rene, og det er netop her, hvor uSmile Pro kommer ind. Det børster tænderne fra alle sider på én gang for alle tænderne på én gang, og dermed gøre dine tænder rene på under et minut. Virkelig, hvordan opfandt vi kun lige dette nu?!

Endelig når vi prisen. Dentaludstyr i topkvalitet kan ikke være billigt, ikke? Nå viser det sig, at uSmile Pro oprindelige pris er kun 997 kr. Som i betragtning af det faktum, at du ikke behøver at smide det hver tredje måned som en standardbørste, og hvor mange penge det sparer dig ved fremtidige tandlægebesøg, er den pris i sig selv fantastisk. Men virksomheden har faktisk et lanceringssalg, der giver enheden væk med 50% rabat og gratis verdensomspændende forsendelse! (Nu kun 498 kr)

På dette tidspunkt er det virkelig en no brainer, hype er ægte. Blænd verden med dine nye strålende hvide tænder og sov stadig i de ekstra fem minutter!

 

99% af brugerne anbefaler uSmile Pro til deres venner og familie

”Jeg var nødt til at bruge en hel masse penge og meget tid på smerter for nylig på grund af at jeg forsømte tænderne i lang tid. Jeg kunne bare ikke udvikle en vane med at børste tænder to gange om dagen, og jeg var bange for at jeg skulle tilbage til tandlægen før eller senere, det var da jeg fandt denne fantastiske enhed, og nu kan jeg holde tænderne rene, og det er så let!"

”Jeg har virkelig følsomme tandkød, og jeg kan bare ikke bære tandtråd eller tandbørster med hårde fibre... Denne enhed er fantastisk, jeg sætter den på følsom tænder, og det er som en mild massage for min mund, og jeg kan endelig rense mine tænder ordentligt."

"Min tandlæge komplimenterede mig virkelig, da jeg kom til min sædvanlige kontrol. Jeg fortalte ham ikke, at jeg brugte kun et minut om dagen på at rense mine tænder haha.”

Konklusion: Skal du få uSmile Pro?

Samlet bedømmelse

4.8/5

4.9/5
Brugervenlighed
97%
Funktioner
96%
Værdi for pengene
98%

Ærligt talt er der ikke engang en debat her. Vil du blinde dine venner med fantastiske rene tænder? Vil du sove de ekstra 5 minutter om morgenen? Vil du aldrig have brug for at gå til tandlægen igen? derefter JA. 100%. Og det er endda uden salg. Få det. Få din uSmile Pro, før de løber tør for lager.

Hvor får jeg min uSmile Pro?

Nu hvor du har set det hvide blå lys, vil du sandsynligvis vide, hvordan du får det, så her er trinene:

    1. Bestil en original uSmile Pro fra det officielle leverandørside her.
    2. Spred lidt tandpasta, læg den i munden og lad den gøre sin magi.
    3. Wow dine venner og familie.

TIP: uSmile Pro sælger hurtigt ud lige nu. Vi anbefaler stærkt at placere din ordre hurtigt inden denne kampagne slutter!