ADVERTORIAL

Dit nieuwe apparaat maakt je huid kaal en glad als een baby, allemaal vanuit het comfort van je eigen badkamer ...

16/06/2024 | Lizan Merkelbach

Samenvatting: Een nieuwe Franse uitvinding verovert de Europese schoonheidswereld stormenderhand, neemt een technologie die wordt gebruikt in ziekenhuizen en schoonheidssalons en legt deze in de palm van je hand, waardoor mannen en vrouwen overal hun wasstrips weggooien en ten tweede raden waarom ze zelfs iemand anders nodig hebben om hun huid glad en mooi te maken. Je kunt nu je Velvet Skin krijgen met 50% korting en gratis levering!

Ben je de genetische loterij met lichaamshaar kwijtgeraakt? Haat je absoluut de brandende pijn van ontharing met was? Bent u gewoon te blut om zijn eindeloze laserbehandelingen te betalen? Nou, dan hebben we vandaag iets lekkers voor je. Lees verder.

De zomer is al in volle gang en we worstelen allemaal met al dat lichaamshaar dat ons zo zelfbewust maakt als we alle winterkleren uitdoen. Sommigen van ons zullen het ouderwetse scheermes gebruiken, sommigen van ons de wasstrips en sommigen van ons salons voor lasertherapie.

Maar sommigen van ons, zoals dit team van Franse ingenieurs, hebben deze winter (of de drie winter daarvoor trouwens) niet stil gezeten. Ze zwoegden en voltooiden het ontwerp van een gloednieuw apparaat waarmee je de pijn, de snijwonden en de hopen uitgegeven geld kunt vergeten en kunt genieten van dezelfde haarloze mooie gladde huid als voorheen, met veel, veel minder gedoe.

Pijnloze ontharing thuis?

Ze noemen het de Velvet Skin, een klein handheld-apparaatje dat al golven en menig glad been door heel Europa maakt.

De pulsed light-technologie is al een tijdje in gebruik, maar met de Velvet Skin beweegt hij comfortabel je badkamer in met een apparaat dat in je hand past. In tegenstelling tot de snij- en acne-veroorzakende scheermessen, de pijnlijke wax en de eindeloze lasersessies, laat dit apparaat al die onzin achterwege en krijg je gewoon die gladde huid die je altijd al wilde hebben vanuit het comfort van je eigen huis.

Het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en zeer veilig, en gaat natuurlijk jaren mee, waardoor u veel geld en letterlijke pijn bespaart, en dat allemaal met slechts 45 minuten gebruik per maand.

Ik heb er persoonlijk twee maanden mee gedraaid, lees verder om mijn resultaten te zien.

Wat is eigenlijk deze gepulste lichttechnologie eigenlijk?

In principe werkt het volgens hetzelfde principe als laserontharing, maar met verschillende golflengtes, die minder krachtig zijn maar op een effectievere manier worden afgegeven, en vooral veilig zijn om thuis te gebruiken, dus je hoeft je geen zorgen te maken over per ongeluk schroeien jouw huid!
 
Ik moet jullie zeggen dames (en heren, veel jongens gebruiken dit mooie apparaat ook), dit apparaat verbaasde me absoluut toen ik het probeerde. Het was vrij eenvoudig om erachter te komen, sluit hem gewoon aan, druk op de knop om een ​​van de 5 intensiteitsniveaus te kiezen en ga aan de slag. Er was wat warmte maar geen echte pijn, en de resultaten waren binnen een paar weken duidelijk zichtbaar.
 
Na twee maanden uitgebreid testen, ben ik erin geslaagd om samen te vatten hoe ongelooflijk de Velvet Skin is:
 
IPL-technologie – Intense gepulseerde lichttechnologie die effectief en veilig is in gebruik.
 
Draagbaar – kan overal met een stopcontact worden gebruikt. Uw huis, uw hotelkamer, het bedrijfskantoor als niemand kijkt.
 
Sterker dan welk haar dan ook – Man of vrouw, het apparaat kan alles aan, van het achterhaar tot de dikke baard.
 
Geen opladen – U hoeft zich geen zorgen te maken als u het hebt opgeladen of zo, gewoon aansluiten en afspelen.
 
5 instelbare intensiteitsniveaus voor lichtbehandeling – Stem het af op uw doelen en behoeften.
 
Meerdere toepassingen – Intens gepulseerd licht wordt ook gebruikt om andere huidonvolkomenheden te behandelen, raadpleeg het boekje!
 
Betaalbaar en langdurig – The Velvet Skin heeft een levensduur van 10 jaar! Of 300.000 flitsen.
 
En tot slot, het is niet alleen beperkt tot ontharing, het kan ook andere huidonvolkomenheden verbeteren, zoals gebroken haarvaten, rosacea en blozen in het gezicht!
 
Ik ben echt verbaasd over dit apparaat, het feit dat het 10 jaar goed is, verbaasde me. Onthoud gewoon hoeveel geld u de afgelopen tien jaar aan wax- en lasersessies hebt besteed!
 
Maar toen dacht ik: wacht, hoeveel geld zou ik besparen? Ik dacht dat het niet goedkoop is om al deze technologie draagbaar te maken. Het gaat me waarschijnlijk meer kosten dan mijn lasersessies, toch? Blijkt dat de oorspronkelijke prijs van het apparaat slechts 189 € is. Voor een stukje technologie dat me tien jaar zal meegaan, is het al ongelooflijk, maar het blijkt dat ze een speciale lanceringsuitverkoop voor nieuwe aandelen hebben, waardoor de prijs met nog eens 50% daalt tot slechts 94,95 €! En met gratis wereldwijde verzending toegevoegd aan de mix!
 
Ik ben werkelijk sprakeloos gebleven. Hierna is er echt geen reden meer om terug te gaan naar uw salon.
 
OPMERKING: het is supergemakkelijk te gebruiken, maar lees de handleiding als je de beste en snelste resultaten wilt!

98% van de klanten van Velvet Skin beveelt dit apparaat aan bij hun vrienden

"De lokale lockdown heeft ervoor gezorgd dat mijn favoriete salon failliet is gegaan en ik had moeite om manieren te vinden om van het haar af te komen dat niet die vreselijke was en scheermessen waren. Ik had zoveel geluk dit ding te vinden. Het is alsof ik thuis mijn eigen schoonheidssalon heb! "

'Heb je de 40-jarige maagdelijke wasscène gezien? Nou ja, dat is PRECIES hoe het voelt elke keer dat ik mijn borst wax en oh jongen, vindt mijn vriendin het leuk om me te horen gillen als een klein meisje. Ze is een beetje teleurgesteld nu we zijn overgestapt op dit pijnloze apparaat, maar ze klaagt absoluut niet over de resultaten. "

"OMG!!! Dit ding is geweldig !!! Het doet geen pijn, het maakt mijn huid glad en het bespaart me zoooo veel tijd en geld! 10/10 aanbevolen Ik ben er helemaal weg van !!! "

Conclusies: Is de Velvet Skin het waard?

Totale Beoordeling

4.8/5

4.9/5
Gebruiksgemak
97%
Specificaties
96%
Waar voor uw geld
98%

Meisjes en jongens, waarom neem je zelfs de moeite om het te vragen? Ja. Het is verbazingwekkend eenvoudig te gebruiken, bespaart een hoop geld en een hoop gedoe, plus de verkoop en gratis verzending en het is alsof de grote Oprah in de lucht besloot dat je een gladde huid krijgt, en je krijgt een gladde huid, iedereen krijgt een gladde huid! Ga hem halen, voordat de voorraad op is!

Waar haal ik mijn Velvet Skin?

Nu je het woord hebt gehoord, wil je waarschijnlijk weten waar je het kunt vinden, dus hier zijn de eenvoudige stappen:

    1. Bestel hier een originele Velvet Skin van de officiële website van de leverancier.
    2. Sluit hem aan en laat je huid er absoluut fantastisch uitzien.

SPECIALE PROMOTIE: krijg voor een beperkte tijd 50% korting en gratis verzending!

Gezondheidsvoorwaarden: Deze website is NIET bedoeld om medisch advies te geven of om de plaats in te nemen van medisch advies en behandeling door uw persoonlijke arts. Bezoekers wordt geadviseerd hun eigen arts of een andere gekwalificeerde gezondheidsprofessional te raadplegen met betrekking tot de behandeling van medische aandoeningen. De auteur kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel dat direct of indirect wordt veroorzaakt, of waarvan wordt beweerd dat het wordt veroorzaakt, door een behandeling, actie of toepassing van een voedingsmiddel of voedingsbron die in deze website wordt besproken. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft de verklaringen op deze website niet geëvalueerd. Alle handelsmerken die hierin zijn opgenomen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. We doen ons best om de informatie op deze pagina actueel te houden, maar de regels en voorschriften veranderen regelmatig: Als zodanig kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onnauwkeurigheden.

© Copyright 2024 TrendingBoom.com